• Header RMC 2 30082017

     

  • Header RMC 4 30082017

     

  • Header RMC 30082017

     

  • Header RMC 3 30082017
  • Header RMC 5 30082017

Expert in mobiliteit

RMC is vervoersregisseur. Wij zijn expert in het ontwerpen en regisseren van vervoersconcepten op maat. Dankzij slimme verbindingen, hedendaagse oplossingen en innovatieve technieken zorgen wij ervoor dat onze klanten steeds comfortabeler van deur tot deur kunnen reizen. Wij dragen vooral zorg voor de kwetsbaren in onze samenleving en geloven dat mobiliteit voor iedereen een middel is om deel te kunnen nemen.


Wij werken vanuit de principes van Mobility as a Service (MaaS), waarin wij voor iedereen via één vervoersconcept de aansluiting tussen bestaande vervoersoplossingen realiseren en faciliteren. RMC gelooft in MaaS. De klant staat bij ons centraal, wij gaan uit van diens mogelijkheden, autonomie en behoefte aan sociale interactie. Mobiliteit is voor ons altijd een dienst!


Meer informatie over:

Vervoer op Maat
Al sinds 1994 organiseert RMC in opdracht van de gemeente Rotterdam het van deur tot deur vervoer voor mensen die niet (meer) zelfstandig met OV of op eigen gelegenheid kunnen reizen.
www.mijnvervoeropmaat.nl

Blue Mobility
Zakelijk personenvervoer op het hoogste niveau. Luxe en modern. Blue Mobility is specialist in zakelijk vervoer; voor de privéchauffeur en voor het topevenement.
www.bluemobility.nl  

AOV Amsterdam
Voor inwoners van Amsterdam, die vanwege een psychische, lichamelijke of verstandelijk beperking of leeftijd niet zelfstandig kunnen reizen, verzorgt RMC het Aanvullend Openbaar Vervoer (AOV).
www.mijn-aov.nl

RMC logo wit payoff RGB

Contact ons

T: 010 - 462 63 33
E: info@rmc-nederland.nl