• rmc-site-xl-banner-1
  • rmc-site-xl-banner-2
  • rmc-site-xl-banner-3

Zakelijk vervoer

De RMC is gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Daarbij voorzien zij in pendeldiensten, road shows en valet parking. Alles is te bestellen bij de afdeling Business Desk. Kwaliteit, betrouwbaarheid, service en discretie zijn de sleutelwoorden die de RMC Business Desk tot een begrip hebben gemaakt. Alle voertuigen hebben het energielabel A of B. Dit zijn milieuvriendelijke, luxe en modern geoutilleerde voertuigen waaraan strenge eisen worden gesteld op het gebied van hygiëne en voorzieningen. Uiteraard zijn de voertuigen van alle denkbare faciliteiten voorzien om comfort en veiligheid op hoog niveau te waarborgen. Standaard zijn climate control, navigatie en moderne communicatiemiddelen inbegrepen. Tijdens de businessrit kan ontspannen en ongestoord gewerkt worden. RMC Business Desk chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd, getraind als VIP- en directiechauffeur, gecertificeerd en altijd representatief in uniform gekleed.

Op rekening rijden

Bij de RMC is het mogelijk om al het vervoer op rekening van uw bedrijf te laten plaatsvinden. Geen gedoe meer met contact geld en pasjes, maar de rekening wordt naar kantoor gestuurd onder vermelding van de persoon die is vervoerd.

Vertrouwelijk documenten

Het vervoer van vertrouwelijke documenten is bij ons in goede handen. Onze chauffeurs dragen de verantwoording niet alleen voor u, maar ook voor uw vertrouwelijke documenten. Op het juiste moment, op de juiste plaats, zonder omwegen worden uw documenten door onze chauffeurs afgeleverd. Onze chauffeurs kennen een geheimhoudingsplicht en zijn zeer discreet.

Vaste prijzen

Heeft u op dit moment vaak ritten naar Schiphol, Centraal Station of een hotel in de regio? Dan bestaat de mogelijkheid om hiervoor een vaste prijs te maken, u weet dan van te voren wat de rit gaat kosten. Voor een paar bedrijventerreinen in Rotterdam zijn er ook al vaste prijzen.

Modern en divers wagenpark

Met een omvangrijk en luxe wagenpark verzorgen wij met onze professionele chauffeurs een groot aantal verschillende diensten op maat naar gelang uw specifieke eisen en wensen. Stretched limousines, Mercedes-Benz E- en S-klasse, maar ook zeer luxueus uitgevoerde minivans zoals de Mercedes-Benz V-klasse behoren tot het wagenpark. Alle voertuigen zijn voorzien van alle denkbare faciliteiten voor het hoogste comfort en veiligheid, zodat u tijdens de rit kunt ontspannen of ongestoord door kunt werken.

RMC Zakelijk Vervoer,
het visitekaartje van uw onderneming!
Offerte aanvragen?

Wilt u aanvullende informatie of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan gerust contact op met onze Businessdesk. Zij kunnen u helpen met vragen of offertes over zakelijk of directievervoer.
Het telefoonnummer is (010) 262 11 73, faxnummer (010) 462 62 32, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

RMC-logo

Contact ons

Adres: Keenstraat 46, 3044 CD Rotterdam
Postbus: 11202, 3004 EE Rotterdam
Telefoon: 010-462 63 33
Fax: 010-208 58 60
Email: info@rmc-rotterdam.nl