• rmc-site-xl-banner-1
  • rmc-site-xl-banner-2
  • rmc-site-xl-banner-3

Wagenparkservice

De afdeling Wagenparkservice (WPS) is onmisbaar voor taxichauffeurs, die onder de RTC-vlag rijden. WPS is verantwoordelijk voor onderhoud, reparaties en schade aan de voertuigen. Ook draagt zij zorg voor de algemene periodieke keuring (APK). Op een aparte afdeling kunnen chauffeurs terecht voor inbouw van communicatieapparatuur, volg- en navigatiesystemen en carkits. WPS is aangesloten bij de BOVAG.

Ook gebruik maken van onze WPS-service?

WPS kan ook voor u of uw wagenpark ingezet worden. WPS werkt zowel voor bedrijven als particulieren. Deze garage voorziet in totaal onderhoud van uw auto of wagenpark. Tevens is WPS een APK-keuringstation. WPS is ook in het bezit van speciale huur- en/of leenvoertuigen, zoals personenwagens en rolstoelvoertuigen compleet voorzien van communicatieapparatuur (FMS), taximeter of goedgekeurde rolstoelvastzetsystemen. Uiteraard zijn deze voertuigen taxi gekeurd en voorzien van blauwe platen.

Heeft u vragen of wilt u informatie opvragen? Neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op.

RMC Wagenparkservice
Sheffieldstraat 21-27
3047 AN  ROTTERDAM
Telefoon: (010) 208 25 16
Fax: (010) 208 57 04
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dankzij WPS beschikt de RMC over een betrouwbaar
en goed onderhouden wagenpark.
RMC-logo

Contact ons

Adres: Keenstraat 46, 3044 CD Rotterdam
Postbus: 11202, 3004 EE Rotterdam
Telefoon: 010-462 63 33
Fax: 010-208 58 60
Email: info@rmc-rotterdam.nl