• rmc-site-xl-banner-1
  • rmc-site-xl-banner-2
  • rmc-site-xl-banner-3

VIP vervoer

De RMC verzorgt VIP-vervoer met luxe auto’s en minivans in elk gewenste klasse en formaat. VIP-vervoer is een ideale oplossing wanneer u met meerdere collega’s reist of wanneer u (buitenlandse) relaties ontvangt. Uiteraard zijn de voertuigen van alle comfort voorzien, waarbij u de keuze heeft uit zeer luxe wagens.

Alle ingezette wagens en chauffeurs voldoen aan de Wet Personenvervoer, de chauffeurs zijn zeer ervaren en voertuigen voldoen aan de hoogste eisen.

'Veilig rijden, souplesse, etiquette en wegenkennis
zijn de kernwaarden waaraan onze chauffeurs voldoen.'
VIP-Vervoer zoals u wilt

Voor uw bedrijfsevenementen, zakelijke bijeenkomsten en diners, kunt u naar wens één of meerdere limousines of minivans inzetten om u en uw gasten van VIP-vervoer te voorzien. Het VIP-vervoer is tevens inzetbaar voor pendeldiensten bij feesten, congressen, bijeenkomsten en sportevenementen. De RMC verzorgt voor u de inzet van gepast vervoer, desgewenst in combinatie met onze overige diensten.

Offerte aanvragen?

Wilt u aanvullende informatie of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan gerust contact op met onze Businessdesk. Zij kunnen u helpen met vragen of offertes over VIP vervoer.
Het telefoonnummer is (010) 262 11 73, faxnummer (010) 462 62 32, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

RMC-logo

Contact ons

Adres: Keenstraat 46, 3044 CD Rotterdam
Postbus: 11202, 3004 EE Rotterdam
Telefoon: 010-462 63 33
Fax: 010-208 58 60
Email: info@rmc-rotterdam.nl