• rmc-site-xl-banner-1
  • rmc-site-xl-banner-2
  • rmc-site-xl-banner-3

Port Assistance

Voor het vervoer is de RMC haar opdrachtgevers graag van begin tot eind van dienst. Heeft u scheepsbemanningen te vervoeren, dan draagt de RMC, naast het vervoer, zorg voor de nodige formaliteiten, zoals het aanvragen, ophalen en betalen van de Schengen visa. Ook worden er contacten onderhouden met de haven- en grensautoriteiten.

Gedurende vele jaren is er een professioneel netwerk aan contacten opgebouwd. In dit veelzijdige netwerk is het geen probleem de juiste weg te vinden als het gaat om medische en andere aan de haven gerelateerde diensten. Niet voor niets kiezen opdrachtgevers voor onze dienstverlening!

Op ons kunt u blindvaren

Wanneer de bemanning van een schip in Nederland of daarbuiten aanmonstert of afmonstert, nemen wij met plezier en vakmanschap het logistieke proces voor u uit handen.

Airport Taxi Privé

Onze samenwerking met Airport Taxi Privé staat garant voor actuele informatie over vluchtgegevens en geeft toegang tot de taxibuffer voor de aankomsthal van verscheidene luchthavens.

24 x 7

De RMC organiseert op professionele wijze voor grote opdrachtgevers, waaronder de Gemeente Rotterdam en het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam, het vervoer van miljoenen reizigers op jaarbasis. Onze afdelingen zijn dag en nacht bemand om service te verlenen aan deze en andere opdrachtgevers.

Factuur op maat

Opdrachtgevers wensen een snelle en betrouwbare facturatie. De RMC Port Assistance facturatie voorziet  in een maatwerkoplossing vanuit haar automatiseringsomgeving. Alle in te zetten voertuigen beschikken over het FMS datasysteem. Dit garandeert dat het voertuig te volgen is via GPRS, maar ook dat de juiste basisgegevens bekend zijn bij de facturatie.

Financieel gemak

Met regelmaat worden bemanningsleden geconfronteerd met kosten voor allerlei zakelijke aangelegenheden zonder dat zij de juiste of voldoende valuta bij zich hebben. Onze medewerkers instrueren de chauffeurs daarover op de door u gewenste wijze. Het voorschieten van de betaling is daarbij voor ons een vanzelfsprekend onderdeel van onze dienstverlening.

Business Desk & Port Assistance

Op de RMC Business Desk staan onze specialisten u graag te woord. Vanuit deze afdeling, waar traditioneel zakelijke reizigers geholpen worden, kunt u ook terecht voor het vervoer van uw Vips en voor andere ondersteunende diensten zoals Touringcarvervoer.

Accommodaties

Het uitstekende relatienetwerk van hotels staat borg voor een goed onderkomen van bemanningen. Ook daarin kunt u profiteren van de voordelen van de RMC op maat.

Voertuigen

Ons wagenpark is zeer uitgebreid; van Sedan tot luxe VIP wagen, van stationcars tot busjes, eventueel met of zonder aanhanger voor extra bagage.

RMC-logo

Contact ons

Adres: Keenstraat 46, 3044 CD Rotterdam
Postbus: 11202, 3004 EE Rotterdam
Telefoon: 010-462 63 33
Fax: 010-208 58 60
Email: info@rmc-rotterdam.nl