• rmc-site-xl-banner-1
  • rmc-site-xl-banner-2
  • rmc-site-xl-banner-3

Wie zijn wij?

De Rotterdamse Mobiliteit Centrale RMC B.V. (RMC) is een van de grootste vervoersregisseurs van Nederland met ruim 500 medewerkers. De RMC is een dochteronderneming van de Rotterdamse Taxi Centrale RTC N.V. (RTC) en de RET. Per dag vervoert de RMC meer dan 10.000 reizigers. Het dienstenaanbod van de RMC bevat vervoer voor o.a. de zakelijke markt, zoals directies en VIP, van en naar lucht- en zeehavens, trouw-, leerlingen- en rolstoelvervoer en Vervoer op Maat, de belangrijkste vervoersvoorziening voor mensen met een beperking in de gemeente Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Spijkenisse. Daarbij voorzien wij in pendeldiensten, road shows en valet parking.

Alle voertuigen staan in directe verbinding met de Centrale Verkeersleiding (CVL). De CVL heeft rechtstreeks contact met de chauffeurs via het eigen gesloten digitale netwerk, zowel via data als via spraak. Om de veiligheid van onze klanten te vergroten is het mogelijk om de voertuigen overal te traceren via GPS. De CVL en het Callcenter zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

De chauffeurs van de RMC/RTC beschikken over de wettelijk vereiste papieren en zijn op de bedrijfsschool van de RMC extra opgeleid voor verschillende soorten vervoer. De taxi-ondernemingen die onderdeel uitmaken van de RTC zijn (R)TX gecertificeerd. Deze keurmerktaxi’s voldoen ook aan alle wettelijke eisen. De representatieve chauffeurs hebben gedegen stratenkennis een servicegerichte houding en vervoeren u in een schoon en veilig voertuig. Alle voertuigen zijn voorzien van cameratoezicht. U kunt in de taxi contant, per pin of per creditcard betalen. Airportritten kunnen geboekt worden via de website www.airporttaxiprive.nl en dan kan er ook met iDeal betaald worden.

RMC-logo

Contact ons

Adres: Keenstraat 46, 3044 CD Rotterdam
Postbus: 11202, 3004 EE Rotterdam
Telefoon: 010-462 63 33
Fax: 010-208 58 60
Email: info@rmc-rotterdam.nl