• Header RMC 2 30082017

     

  • Header RMC 4 30082017

     

  • Header RMC 30082017

     

  • Header RMC 3 30082017
  • Header RMC 5 30082017

Mobiliteit is vrijheid

Vrijheid geeft energie! Vrijheid om te kunnen gaan en staan waar we willen. Elkaar opzoeken en samen zijn. Met plezier werken of een studie volgen. Reizen is hiervoor onmisbaar. Maar regelmatig ook een echte uitdaging. Voor bijvoorbeeld ouderen, mensen in een rolstoel of kinderen met een verstandelijke beperking. Het gevaar van vereenzaming en het verliezen van sociale contacten ligt op de loer. WIj helpen mensen in beweging te blijven, zodat ieder zich vrijer kan voelen.

Onze identiteit kenmerkt zich door een open houding, een nieuwsgierig blik naar de wereld en een ondernemende en innovatieve aard. Veiligheid, integriteit, betrokkenheid en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Naar onze klanten vertalen de kernwaarden zich naar het ervaren van gelijkwaardigheid, verbondenheid en blij verrast zijn door onze dienstverlening. Wij willen aan de verwachtingen van onze klanten en opdrachtgevers van vandaag en van morgen voldoen, maar deze vooral overtreffen. Wij zijn pas tevreden wanneer zij dat zijn.

Wij zijn

ü Ondernemend          
We zijn gedreven en innovatief. Stilstand is achteruitgang. Als iets beter kan, dan gaan we er mee aan de slag. Onze Rotterdamse mentaliteit maakt dat doorzetten en aanpakken onze tweede natuur is.

ü Vooruitstrevend       
We lopen voorop in hoe wij vanuit onze branche naar de wereld van mobiliteit kijken, in techniek en IT.
           
ü Professioneel
Wij zijn een kennisorganisatie die verder gaat dan alleen wat zichtbaar is.

ü Sociaal
We kennen onze maatschappelijke positie en verantwoordelijkheid. Wij dragen graag (on)gezien ons steentje bij. Het PSO-keurmerk maakt ons sociaal ondernemerschap inzichtelijk.

RMC logo wit payoff RGB

Contact ons

T: 010 - 462 63 33
E: info@rmc-nederland.nl