• rmc-site-xl-banner-1
  • rmc-site-xl-banner-2
  • rmc-site-xl-banner-3

RMC behaalt hoogste trede op de PSO prestatieladder voor sociaal ondernemen

27-3-2017

RMC heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! Dit betekent dat RMC op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage levert op het gebied van sociaal ondernemen. 

RMC houdt zich nadrukkelijk bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het keurmerk voor PSO-Trede 3 laat zien dat wij grote waarde hechten aan het creëren van (meer) werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit sociaal ondernemerschap heeft ertoe geleid dat wij inmiddels al veel mensen aan een duurzame en gezonde arbeidsrelatie hebben geholpen. Uit de onafhankelijke toetsing blijkt ook dat RMC op een kwalitatief goede wijze bij voorkeur samenwerkt met organisaties die ook sociaal ondernemerschap nastreven.

De Prestatieladder Socialer Ondernemer (PSO) van PSO-Nederland is het landelijk erkende meetinstrument en keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemerschap binnen organisaties inzichtelijk maakt. De audit is verzorgd door DEKRA Certification, de erkenning is ingegaan op 1 maart 2017 en twee jaar geldig.

Meer weten over PSO Nederland?
www.PSO-Nederland.nl

 

RMC-logo

Contact ons

Adres: Keenstraat 46, 3044 CD Rotterdam
Postbus: 11202, 3004 EE Rotterdam
Telefoon: 010-462 63 33
Fax: 010-208 58 60
Email: info@rmc-rotterdam.nl