• Header RMC 2 30082017

     

  • Header RMC 4 30082017

     

  • Header RMC 30082017

     

  • Header RMC 3 30082017
  • Header RMC 5 30082017

Disclaimer

Intellectueel eigendom
Alle intellectuele eigendomsrechten op deze internetsite komen uitsluitend toe aan RMC. Behoudens de in of krachtens de Auteurswet 1912 gestelde uitzonderingen, mag niets van deze internetsite worden verveelvoudigd of openbaargemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van RMC.

Aansprakelijkheid
Deze website is met grote zorgvuldigheid gemaakt. Desondanks is het mogelijk dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. RMC is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.

Privacy
RMC respecteert uw privacy en behandelt door u verstrekte persoonsinformatie vertrouwelijk. Wanneer u op deze website gebruik maakt van een formulier om informatie aan te vragen, registreert RMC uw gegevens in een informatiesysteem. Op basis daarvan wordt uw vraag verwerkt. De door u verstrekte gegevens worden niet aan derden verstrekt. Hier treft u het privacybeleid van RMC.

Bezoekersregistratie
Van bezoekers aan de website van RMC worden algemene gegevens bijgehouden, zoals informatie over het aantal keren dat een pagina wordt bezocht. Het doel hiervan is om de inrichting van de RMC website te optimaliseren.
RMC logo wit payoff RGB

Contact ons

T: 010 - 462 63 33
E: info@rmc-nederland.nl